کتاب عطر و طعم

کتاب عطر و طعم
Springer Handbook of Odor (Springer Handbooks)
انتشارات اشپرینگر
رشته صنایع غذایی
با فرمت پی دی اف
1155 صفحه
لاتین

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید
نام فایل | حجم فایل |
---|---|
Gorgan-Springer-Handbook-of-Odor-Springer-Handbook_1748505_4810.zip | 33.6 MB |
برنامه ترازگر
برنامه اندرویدی ترازگر استانداردهای حسابداری apk ...
کتاب اصول نگهداری مواد غذایی
کتاب اصول نگهداری مواد غذایی Handbook of Food Preservation با فرمت پی دی اف 1088 صفحه لاتین ...
کتاب شیمی فنما ویرایش سوم
کتاب شیمی فنما ویرایش سوم Food Chemistry Fennema Third Edition رشته صنایع غذایی با فرمت پی دی اف 1262 صفحه لاتین ...
کتاب میکروبیولوژی ادمز ویرایش سوم
کتاب میکروبیولوژی ادمز ویرایش سوم Food Microbiology 3rd Edition Edited by Martin R Adams رشته صنایع غذایی با فرمت پی دی اف 478 صفحه لاتین ...